BREAKING NEWS | "E o recidiva, situatia e mult mai grava!" Pintilii, OUT pana la finalul sezonului?

Mihai Pintilii s-a accidentat la partida cu Sepsi.

Mihai Pintilii a rezistat doar 17 minute in partida cu Sepsi OSK de luni seara, fiind inlocuit din cauza unei accidentari. Desi Mihai Teja a anuntat ca a fost vorba despre o contractura, lucrurile sunt mult mai grave. Alexandru Boc a dezvaluit ca Mihai Pintilii a suferit o recidiva a accidentarii suferite la partida cu Voluntari ce l-a facut indisponibil pentru meciurile cu Viitorul si Astra.

"Este vorba despre o recidiva la Pintilii. El a avut ruptura de muschi. Un doctor reputat mi-a spus ca cel mai bun medicament la o ruptura de muschi este pauza. El a fost la renumita Marijana unde se duc toti fotbalistii, i-a facut infiltratii. I-a spus ca s-a prins muschiul si acum probabil o sa stea mult mai mult decat a stat prima data!

Este exact in acelasi loc. E pacat pentru el ca pierde meciurile cele mai importante iar el este o piesa foarte importanta in angrenajul echipei, poate sa dea un plus. Nu stiu cine poate sa-i ia locul pentru ca trebuie sa si dirijezi jocul, nu este suficient sa ai valoare, sa ii coordonezi pe jucatorii tineri din jurul tau. Si el se descurca foarte bine" a spus Alexandru Boc la Ora Exacta in Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură continuă şi la începutul lunii august. Cod galben şi cod portocaliu până duminică seară
BRAT
Modifică setările cookies