Dinamo Ante Puljic Deian Sorescu Liga 1 suporteri ddb Superliga

"DDB isi pastreaza capitanii!" Deian Sorescu si Ante Puljic, convinsi sa ramana la Dinamo dupa negocierile cu suporterii-actionari

Suporterii-actionari de la Dinamo negociaza cu jucatorii pentru a-i convinge sa ramana in Stefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 21:40
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 01:07

In ciuda problemelor financiare ale clubului, fanii i-au convins saptamana trecuta pe Fabbrini, Achim si Gueye sa continue la Dinamo. 

In aceasta seara, pe pagina de Facebook a suporterilor alb-rosii, acestia au anuntat ca au mai negociat cu doi dintre cei mai importanti jucatori ai echipei. Este vorba despre Deian Sorescu si Ante Puljic, amandoi acceptand sa ramana la Dinamo. 

"DDB isi pastreaza capitanii! Nimic din ce scriem aici nu sunt vorbe in vant. Am spus ca trebuie sa strangem randurile si exact asta facem! 

Am finalizat astazi discutiile cu cei doi capitani. DDB i-a achitat salarii restante lui Deian Sorescu si vom continua impreuna!

Ante Puljic a fost de acord sa isi reduca salariul si isi va prelungi contractul cu Dinamo inca 1 an. Nu mai e nevoie de alte detalii, doar stim cu totii cine sunt cei doi caini! [...] Discutiile DDB cu jucatorii nostri continua", au anuntat suporterii dinamovisti. 

DDB ÎȘI PĂSTREAZĂ CĂPITANII Nimic din ce scriem aici nu sunt vorbe în vânt. Am spus că trebuie să strângem rândurile și...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 19 ianuarie 2021
Modifică setările cookies