Comitetul Executiv a aprobat sistemul cu 14 echipe! OFICIAL: Nu mai e nevoie de aprobarea Adunarii Generale

Comitetul Executiv a aprobat astazi sistemul cu 14 echipe si play off - play out din sezonul 2015-2016.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 15:17
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 16:02

Membru in Comitetul Executiv, Auras Brasoveanu, si secretarul general FRF, Gheorghe Chivorchian, au anuntat pentru www.sport.ro ca nu mai este nevoie de aprobarea Adunarii Generale pentru a trece oficial la acest sistem in Liga I din sezonul 2015-2016. Adunarea Generala urmeaza sa fie convocata pe 28 iunie.

Cum se va retrograda din Liga I

Trecerea la noul sistem din Liga I va insemna ca din sezonul viitor vor retrograda 6 echipe si vor promova din Liga a II-a doua formatii, primul loc din fiecare serie.

Din sezonul 2015-2016, cand se va trece oficial la noul format cu 14 echipe si sistem play off - play out, vor retrograda trei formatii si vor promova doua direct, liderii celor doua serii, urmand ca pentru al treilea loc din Liga I sa se organizeze un meci intre ocupantele locurilor secunde din cele doua serii ale Ligii a II-a.

Contractul lui Mircea Sandu va fi discutat in Adunarea Generala din 28 iunie

Comitetul Executiv al FRF a decis sa supuna aprobarii Adunarii Generale din 28 iunie contractul lui Mircea Sandu cu federatia, privind beneficiile acordate in calitate de presedinte de onoare, cat si valabilitatea acestui acord. Comitetul Executiv a votat aceasta decizie cu 12 voturi pentru si o abtinere.

Se decide si soarta lui CSU Craiova

Tot la Adunarea Generala din 28 iunie se va aduce in discutie si soarta lui CSU Craiova. Conform informatiilor oferite de surse pentru www.sport.ro, cel mai probabil se va aproba afilierea.

Modifică setările cookies