Mircea Sandu a luat FOC! "Am atata putere, ca e PACAT! Daca sunt deranjat e rau!" Propunerea incredibila pentru Burleanu:

Atac dur al lui Mircea Sandu pentru seful de la FRF, Razvan Burleanu, intr-un interviu EXCLUSIV acordat PROTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 11:15
Data actualizarii: Marti 27 Mai 2014, 15:21

Mircea Sandu a lamurit cum stau lucrurile in scandalul cu Razvan Burleanu, ce pare ca nu se mai termina. Interviul este exclusiv pentru PROTV.

"Sfefan Gheorghiu"

Presedintele de Onoare al FRF a spus clar ca el este in continuare sef cu drepturi depline la Federatie.

"Conform documentelor de la Tribunal, Presedinte cu drepturi depline este personajul, adica eu. Nu ma intereseaza pe mine asa ceva. Burleanu a spus ca nu stiu sa pierd, numai ca eu nu am candidat. El ma ataca pe mine, consecutiv si consecvent: el sa spuna - mersi domnule Mircea Sandu ca nu ai candidat, ca sa ies si eu presedinte.

Daca ma ataca, voi raspunde. Cei care fac Sfefan Gheorghiu (n.r. Universitate Politica a PCR inainte de 1989) au asta, sa distraga atentia, sa discrediteze. Am sa ii recomand acesta carte: "Statute si Regulamente"! Am fost votat in Adunarea Generala cu un singur vot impotriva!", a spus Sandu.

LOVITURA LA VARF: "AM ATATA PUTERE!"

Sandu a spus ca e dispus sa isi dea demisia, daca si Burleanu o va face!

"Eu sunt dispus, daca isi da demisia ca sa se rezolve problemele juridice si sa candideze din nou, eu sunt dispus sa imi dau si eu demisia!

Eu nu voi mai candida. Nu mai am nici o legatura cu Presedintia Federatiei! Am 50 de ani de fotbal, nu mai vreau.

Am crezut ca stam de vorba intre oameni, nu intre dusmani! Suntem romani si trebuie sa ne ajutam! Pai tu ce faci, vii si dai in mine ? Am atata putere, ca e pacat!!! El e un pic dirijat, asa, si e pacat, e pacat! Eu ii rog sa nu mai imi pronunte numele, mai spune ceva de mine... suntem pe lupta! M-am saturat!

Vine un neica-nimeni sa mi faca mie.. pai nu se poate! Sa ll ia pe Hagi, Belodedici, Prodan, Stelea, pai nu se poate! Da domle', am facut PROFIT! Facand profit am dreptul sa dau aceste prime! Punct! La revedere, care e problema? E hotarare de Comitet Executiv: cine aduce bani in Federatie sa primeasca un comisoin de pana la 15 la suta, deci care e problema?

Daca vrei sa faci rau Romaniei, atunci mi se va plati acea suma de 500.000 de euro. E smplu! Daca sunt deranjat, e rau! E rau, ca nu ma opresc!

Nu mi-au cerut ajutorul, e problema dumnealor, desi s-au facut multe greseli, imens de multe greseli!", a incheiat Mircea Sandu intr-un interviu exclusiv oferit PROTV.

Modifică setările cookies