Fotbalul lui Tom si Jerry! Motanul Sandu ii declara razboi 'soBurleanului' Razvan: "Sobolanul sef dispare in curand!"

Razboiul dintre fostul si actualul sef al fotbalului romanesc a ajuns in etapa 'desene animate'. E lupta in toata regula, iar soarecii si sobolanii vor avea de suferit, e convins Mircea Sandu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 16:03
Data actualizarii: Marti 27 Mai 2014, 16:05

Mircea Sandu a reactionat violent, dupa ce a fost numit "soarece" de noul sef de la Casa Fotbalului, Razvan Burleanu.

"Soarecii vor disparea imediat de la Casa Fotbalului. Sobolanul-sef care e acolo va disparea cat de curand, cu soarecii pe care i-a adus. Vor disparea curand. Au venit cu o sacosa de plastic, sobolanul a venit cu soriceii dupa el, dar soriceii vor sa roada si ei, dar nu-i lasa lumea fotbalului."

"Cine face fotbalul romanesc de ras, daca el in loc sa se ocupe de fotbalul romanesc are o obsesie cu numele meu? Nu o sa ajunga nici la 0,02 la suta din ceea ce am creat eu pentru fotbalul romanesc. In primul rand pentru ca nu va avea timpul necesar. Si imi pare rau ca nu va sta prea mult sa se faca de ras defintiv si irevocabil. Nu e valid, poate ca si membrii afiliati isi vor da seama ca au votat un personaj despre care nici el nu stia ca exista. Nu conduce el federatia, ci alta persoana de langa el conduce. Nu e Chivorchian, acolo e altceva. Oamenii din tara au ajuns la o anumita concluzie, vom trai si vom vedea ce se va intampla. E adevarat ca rozatoarele se inmultesc repede, dar vor disparea toti. Om trai si om vedea. Trebuie sa se teama", a declarat Sandu pentru MEDIAFAX.

BURLEANU L-A COMPARAT PE SANDU CU UN SOARECE

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, l-a atacat dur, astazi, intr-o conferinta de presa, pe predecesorul sau, Mircea Sandu, comparandu-l pe acesta cu un soarece, care ar trebui eliminat printr-un proces de deratizare.

"Nu pot sa nu remarc declaratia unui onorabil care spunea ca nu vrea sa fie calcat pe coada. Exista cateva principii fundamentale pe care trebuie sa le respecti cand te muti intr-o casa. In primul rand trebuie sa faci o deratizare sanatoasa, astfel incat sa fii sigur ca nu mai gasesti niciun soarece pe care sa-l calci pe coada si care are scopul de a-ti roade temeliile cladirii. In plus trebuie sa asiguri fluxul de utilitati si in acelasi timp sa iti consolidezi foarte bine peretii cladirii si de data aceasta a organizatiei pe care o conduc", a spus Burleanu.

Modifică setările cookies