CFR Cluj a intrat in insolventa, dar a fost penalizata cu 24 de puncte! Cum arata acum clasamentul din Liga I: CFR E ULTIMA

Tribunalul Cluj a admis cererea de intrare in insolventa pentru CFR Cluj.Astazi era ultima zi in care CFR Cluj putea sa achite datoriile.

Clubul spera sa scape de depunctarea care o trimite pe ultimul loc in Liga I, pentru neplata datoriilor catre jucatori. Debitorii vor fi inscrisi la masa credala. Termenul stabilit pentru entru continuarea procesului este de 8 mai.

"Este o zi trista. Nimeni nu urmarea depunctarea CFR-ului, ci ca jucatorii sa-si primeasca banii. Ceea ce nu se va intampla acum, ci in 2, 3 sau am vazut ca se poarta prelungirea la 4 ani. Si nu e sigur ca-i vor primi pe toti", a spus Lucian Enache, juristul AFAN, pentru Stiridesport.

Dupa depunctare, CFR Cluj ramane cu 10 puncte in clasamentul Ligii I si coboara pana pe ultimul loc in prima liga din Romania.

CLASAMENTUL INAINTE DE DEPUNCTARE

CLASAMENTUL DUPA DEPUNCTARE

Citeste si:CFR Cluj

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT