12 locuri goale pentru FIECARE spectator care intra la meci! Anunt de ultima ora al lui Burleanu: cum revin fanii la meciuri in Liga 1

Becali a cerut 500 de spectatori la meciurile din Liga 1, dupa ce presedintele Iohannis a dat voie evenimentelor in aer liber cu participarea unui numar restrans de oameni.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, nu sustine propunerea lui Becali. Burleanu vrea ca 10% din capacitatea stadioanelor sa fie umpluta, in baza unui protocol scrict. Printre reguluile de distantare e si pozitionarea la cel putin 12 scaune distanta dintre spectatori! Burleanu vrea fani pe stadion la finala Cupei, de pe 22 iulie. Daca Ministerul Sanatatii nu da voie cu suporteri, finala ar putea fi mutata de la Craiova.

"Totul depinde de accesul suporterilor pe stadion. Daca ni se va permite sa avem oameni la meci, atunci ne dorim sa mergem la Craiova. Apoi, colegii din Comisia Medicala au lucrat pe un protocol care trebuie respectat. Nu sustinem ca 500 de spectatori sa fie pe stadion, vrem 10% din capacitatea stadioanelor, in baza unui protocol foarte bine stabilit. La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lasate libere.

Biletul nu va fi cumparat de la stadion, ci printr-un sistem electronic si va fi printat acasa. Noi oferim sprijinul, iar prioritatea noastra e asigurarea celor mai bune conditii! Nu vrem ca 500 de fani sa fie la un loc. Si partea de mancare si de bauturi de pe stadion e foarte bine reglementata", a spus Burleanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Miturile despre vaccinurile anti-COVID, demontate de experți. Cum s-a reușit dezvoltarea serului într-un timp atât de scurt
BRAT

Modifică setările cookies