Borcea: "Zicu a slabit 4 kg. Anul acesta va fi anul lui!"

Autor: Sport.ro
Sambata 06 Februarie 2010, 17:02

Dinamo a castigat cu 2-0 amicalul cu Zakarpatia, iar Cristi Borcea a fost multumit de cum se misca echipa. Zicu, Moti, Pulhac si Goian au fost laudati se spartanul-sef, care spune ca Talanar va decide lotul de 25 de jucatori cu care Dinamo va ataca returul.

â–ºDinamo s-a antrenat in Antalya: Dinamo 2-0 Zakarpatia

"Nu ma intereseaza meciurile rivalelor. Ma intereseaza sa castigam noi de acum inainte. Sunt etapele decisive. Trebuie castigam cu CFR si Steaua. Castigam primele 3 meciuri, iar apoi putem sa le castigam si pe celelalte doua.

De 3-4 ani nu a plecat si a venit decat Tamas. Nu stiu ce echipa din Romania si-a pastrat lotul. Avem 6 solutii pentru postul de fundas. Am incredere in Moti care este un jucator tanar si valoros. In perioada lui Mircea Rednic a avut o forma extraordinara. Are o dorinta mare de revansa. In jurul lui se va construi apararea lui Dinamo.

Zicu a jucat bine in toate meciurile. El a slabit 4 kg si acum este sub greutatea lui. S-a pregatit foarte bine si anul acesta va fi anul lui. Kone nu o sa plece la U. Cluj. Dupa perioada de pregatire o sa stabilim lotul de 25 de jucatori care vor ramane. Leonardo este ultimul transfer", a spus Cristi Borcea la gsptv.

Orban, despre decizia CCR prind carantina: ”S-au comportat ca niște filiale declarate ale PSD”. Ce prevede noua lege
BRAT