VINE BORCEA CU SPARTANII?! A vorbit cu Negoita din inchisoare! Ce i-a zis despre preluarea clubului

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 Noiembrie 2019, 16:24

	VINE BORCEA CU SPARTANII?! A vorbit cu Negoita din inchisoare! Ce i-a zis despre preluarea clubului

Cristi Borcea iese azi din inchisoare dupa 9 luni de cand a fost reincarcerat.

Borcea devine din nou liber in cel mai prost moment din ultimii ani pentru Dinamo. Clubul e intr-o situatie teribila. Negoita refuza investitiile, iar fanii se tem de faliment! Datoriile reale ar ajunge la peste 7 milioane de euro, desi Negoita respinge informatia si spune ca obligatiile de plata nu depasesc doua milioane.

Suporterii il asteapta din nou pe Borcea. Negoita i-a propus clubul, insa raspunsul n-a fost incurajator. Borcea i-a transmis ca nu se gandeste sa investeasca din cauza problemelor legate de reconstructia stadionului. Totusi, o eventuala implicare a lui Nicolae Badea, cel care poate debloca proiectul unei noi arene in Stefan cel Mare, l-ar putea face pe Borcea sa-si reconsidere pozitia.

"Nasule, am nevoie de 15 milioane de euro ca sa ma bat cu tine", i-a spus Borcea nasului sau, Gigi Becali, intr-o discutie pe care au avut-o revent. Fostul sef al lui Dinamo se gandeste serios la Dinamo, clubul pe care a visat ani de-a randul sa-l duca in Champions League. Termenul limita fixat de Negoita pentru cedarea echipei e 30 noiembrie.

Negoita cere 1 leu pentru Dinamo si garantii certe ca noul actionar majoritar va investi 500 000 de euro pentru cheltuielile imediate ale alb-rosiilor.

Noile facilități anunțate de Guvern. 2.000 de euro pentru 50.000 de firme mici
BRAT