"I-am zis lui Mitrita sa-mi dea o spaga!" :) Discutia geniala avuta de Radoi cu fostul star al Craiovei la derby-ul cu Dinamo

"I-am zis lui Mitrita sa-mi dea o spaga!" :) Discutia geniala avuta de Radoi cu fostul star al Craiovei la derby-ul cu Dinamo

Mirel Radoi a asistat la derby-ul dintre Craiova si Dinamo, meci castigat de olteni cu 4-1.

Radoi a fost impresionat de pustiul Mihaila, jucator care cel mai probabil se va regasi in lotul nationalei U21 pentru meciul cu Finlanda. Si Mitrita a fost prezent la Severin, la meciul Craiovei, iar Radoi a glumit cu fostul jucator al oltenilor.

"Era si Mitrita aseara la meci si i-am zis sa-mi dea o spaga sa vorbesc cu Cosmin. Sa-l ia pe el la nationala mare si sa pot sa-l iau eu pe Mihaila la nationala de tineret. Sper ca Mihaila sa marcheze mai des"
, a declarat Mirel Radoi la DigiSport.

"Am vorbit mult cu Mitrita, e prietenul meu si m-a ajutat cu unele lucruri. Ma asteptam la o victorie in seara asta. Am stiut sa accelerez cand trebuia. Zakaric mi-a spus ca daca nu inscriam, ma omora. Mister inca mai are de lucrat cu noi, inca ne mai cere unele lucuri si noi trebuie sa-l ascultam", a declarat Mihaila la finalul meciului de aseara dintre Craiova si Dinamo.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ovidiu Tender, primul interviu după ieșirea din închisoare. Cum și-a construit imperiul din Africa
BRAT