Liga 1

BORCEA, dezvaluiri incendiare: "M-am dus cu 3 milioane de euro cash in vestiar! Atunci era sa si mor!" 

Cristi Borcea isi aminteste de cele mai negre momente din perioada in care a condus Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2018, 15:51
Data actualizarii: Marti 16 Octombrie 2018, 15:51

Infrangerea cu Lazio din preliminariile Ligii Campionilor si cea cu Urziceni din meciul de titlu din 2009 sunt cele mai dificile momente traite de Borcea la Dinamo. Fostul spartan-sef spune ca totusi infrangerea de la Urziceni a fost mai grea, Dinamo mergea atunci direct din grupe daca invingea Unirea.

La acel meci, Borcea le-a spus 3 milioane de euro in vestiar, iar in timpul meciului si-a taiat un tendon intr-un geam de nervi.


"M-am dus cu 3 milioane de euro cash in vestiar la Saftica si le-am zis jucatorilor: "Sunt ai vostri, bateti la Urziceni, luam campionatul, mergem in grupele Champions League!". Am luat bilete la galerie, i-am bagat pe suporteri cum am putut. Pierderea campionatului in 2009 a fost mai dureroasa decat eliminarea cu Lazio din 2007. Atunci am pierdut zece ani din viata!

Plus ca ne-am batut singuri, am pierdut la Iasi in minutul 90, am facut remiza cu Otopeniul, acasa, formatie retrogradata si cu multi jucatori imprumutati de Dinamo. Atunci am realizat ca Dinamo e un club blestemat! Sunt ferm convins! La Urziceni era sa si mor.

Am spart usa la vestiar, de mi-am sectionat tendonul. Apoi, jucam cu Brasovul, le spun la pauza ca daca batem, suntem campioni... Degeaba, degeaba! Blestemul...", si-a amintit Borcea in Gazeta Sporturilor.

Borcea a anuntat ca e gata sa revina l Dinamo, daca se va construi un nou stadion in Stefan cel Mare. Detalii aici.

CITESTE SI
Modifică setările cookies