Dinamo poate face un SUPER TRANSFER in vara! N'Doye doarme cu telefonul in mana si asteapta sa fie sunat: "O sa ma intorc!" Ce spune despre revenirea in Stefan cel Mare:

Autor: Sport.ro
Luni 10 Iunie 2013, 07:08

►Ronaldo vs Modrici, Pepe vs Mandzukici! Cine castiga razboiul asta? Croatia – Portugalia, luni 20:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Ousmane N'Doye, fostul jucator al 'cainilor' asteapta telefonul lui Negoita. Vrea sa se intoarca neaparat la Dinamo, chiar daca a auzit ca salariile sunt foarte mici. Senegalezul a mai jucat un an si jumatate in Stefan cel Mare si s-a indragostit de fani, in fata carora ar vrea sa se retraga.

"O sa ma intorc, nu banii sunt important. Important e clubul Dinamo. Nu exista fotbalist care sa nu-si doreasca sa joace acolo", spune N'Doye.

La Dinamo, N'Doye e dispus sa joace si pe 2000 de euro. Mijlocasul a terminat-o cu FC Vaslui si poate veni gratis. Acesta a mai fost curtat si de Steaua, dar nu s-ar mai duce, pentru ca Becali, patronul sau favorit din Romania, a intrat la inchisoare.

"E un om puternic si o sa fie bine. A facut multe lucruri in Romania si trebuie respectat pentru asta", mai spune N'Doye.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT