Bloc Notes Raducanu, o noua gafa de proportii. Reactia fabuloasa a fostului stelist cand a fost intrebat de Nichita Stanescu :))

Povestile legendare cu gafele lui Claudiu Raducanu sunt inepuizabile. Inaintea meciului Stelei cu ASA, un fost jucator din Ghencea a povestit un nou episod memorabil.

Vivi Rachita a vorbit in direct la Sport.ro despre lupta dintre Steaua si ASA la titlu si sansele pe care cei din Targu Mures le au sa castige campionatul:

"Am citit o declaratie a lui Danciu care spunea ca 80% din suporterii lui Dinamo sunt din Bucuresti si 40% din provincie, cred ca daca a zis Narcis ca ASA are 50% sanse, 70% are si Steaua."

Vivi Rachita si-a adus aminte apoi si de declaratiile mai vechi ale lui Gigi Becali, care spunea in trecut ca antrenorul este responsabil pentru 50% din titlu, iar el este 100% :) De la Gigi Becali pana la Claudiu Raducanu a mai fost doar un pas:

"Asa si Gigi Becali spunea cine e Nichita Stanescu, n-a adus fonduri :)). Ca tot veni vorba de Nichita, vorbeam cu Claudiu Raducanu despre Nichita si el spunea ca e batausa aia."

Gluma-i gluma, dar Steaua ar avea nevoie acum de un golgheter precum "Bloc Notes", spune Rachita:

"Oricare dintre varfurile de atunci ar fi prins mai bine Stelei, Ciocoiu era mana cereasca. Cred eu ca Steaua va castiga si va merge spre al treilea campionat consecutiv."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies