Bergodi, gata sa plece din cauza lui Becali!

Autor: Sport.ro
Joi 03 Septembrie 2009, 08:02
Bergodi, gata sa plece din cauza lui Becali!

Fortarea lui Dayro Moreno pe lista UEFA l-a pus serios pe ganduri pe Cristiano Bergodi, care ar dori sa paraseasca Ghencea.

Bergodi a fost primit regeste in Ghencea de Becali, care a promis ca nu se va mai implica la echipa. Promisiunea patronului Stelei a durat aproape doua luni, intrucat acesta nu a putut sa isi ascunda nemultumirile sau parerile la adresa jucatorilor stelisti, de la Szekely pe care vrea sa il vanda cat mai repede, pana la nou-sositul Grzelak, despre care sustine ca este "circar".

Bergodi nu a reactionat la spusele lui Becali insa paharul s-a umplut odata cu fortarea lui Dayro Moreno pe lista UEFA de jucatori pentru grupele Europa League, anunta ProSport. Italianul a fost fortat sa renunte la Grzelak in favoarea columbianului, revenit cu 5 kg in plus dupa vacanta prelungita. De altfel, nici ceilalti jucatori ai Stelei nu sunt de acord cu revenirea lui Moreno la echipa mare. Acestia isi amintesc cum au tras din greu in cantonamentul din Austria, in timp ce Dayro statea pe plaja.

Bergodi este gata sa mearga pana la capat cu ideile sale, ceea ce inseamna ca Dayro nu va face pasul la prima echipa de la Steaua 2. Daca Becali va insista, italianul isi va depune demisia, anunta ProSport.

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies