MM: "Cred ca ma retrag in 2010!"

Meme Stoica Steaua Unirea Urziceni Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Septembrie 2009, 09:34
Data actualizarii: Miercuri 02 Septembrie 2009, 09:40

Singurul manager din Liga I care a cucerit titlul cu doua echipe diferite se gandeste serios sa se retraga din fotbal in 2010, cand ii va expira contractul cu Unirea Urziceni.

Privind inapoi, MM isi aminteste de performantele realizate cu Steaua, cand a fost la un pas de finala UEFA.  "Apogeul carierei mele a fost atins cand am ajuns la trei minute de finala Cupei UEFA, e o performanta remarcabila pe care mi-e greu sa cred ca o va mai atinge cineva cu o echipa romaneasca." spune MM in ziarul Click.

Desi inca iubeste Steaua, Stoica nici nu vrea sa auda de o revenire. Regreta insa ca a plecat. "Imi lipsesc doar suporterii Stelei, in rest sunt mai linistit si chiar mai fericit la Unirea. Nu regret nimic din perioada cat am stat acolo, din moment ce in cei trei ani in care am avut putere de decizie in Ghencea s-au obtinut cele mai bune rezultate ale unei echipe de club din Romania dupa 1989. Sunt categoric impotriva unei intoarceri pentru ca asa mi-am impus sa fiu. Regret doar plecarea in sine de la Steaua si ca nu ne-am calificarea in finala Cupei UEFA."

Cu toate astea, o decizie o va lua la finalul acestui sezon, in functie de rezultatele obtinute de Unirea, intr-un sezon in care asteptarile sunt mult mai mari. "Ma simt bine aici si imi doresc sa raman in continuare, desi cred ca 18 ani in meseria asta sunt suficienti. Voi lua o hotarare la sfarsitul acestui sezon." a incheiat Miahi Stoica, chiar inainte de debutul Unirii Urziceni in grupele Ligii Campionilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!