Bergodi, socat de planurile lui Gigi! Vezi cum a reactionat!

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Septembrie 2009, 08:16
Bergodi, socat de planurile lui Gigi! Vezi cum a reactionat!

Italianul de pe banca Stelei a ramas socat de bomba aruncata ieri de Gigi Becali care l-a bagat fortat pe Dayro pe lista pentru Europa. Bergodi se spala pe maini si anunta ca daca totul iese rau vina e doar a conducerii din Ghencea!

Cristiano Bergodi il anunta pe Gigi ca responsabilitatea e a sa dupa ce i l-a varat pe gat pe Dayro Moreno pentru meciurile din Europa.

Fundasii Ifeanyi Emeghara si Ionut Rada si atacantul columbian Dayro Moreno au fost inclusi pe lista jucatorilor cu care Steaua va ataca  grupele Europa League. Vestea fulger l-a lasat masca pe italianul de pe banca Stelei care deja se spala pe maini si arunca toata responsabilitatea deciziilor pe umerii lui Gigi Becali si Argaseala.

"El nu era in planurile mele, dar daca cei din conducere au decis asta, e responsabilitatea lor. Aveam o alta strategie pentru Dayro, dupa ce a lipsit doua luni nemotivat! Mai avea de recuperat pana ar fi putut juca la prima echipa!", a declarat Bergodi in Gazeta Sporturilor.

Lacatus l-a avertizat deja pe Bergodi ca vor urma si vremuri mai grele in Ghencea pentru el: "Acum vad si altii cum e sa antrenezi Steaua! Si e abia inceputul!", a fost mesajul "Fiarei" pentru Bergodi, la digisport.

Gigi Becali pare decis sa-l readuca pe Dayro la prima echipa desi e in urma rau cu pregatirea: "Eu n-am nevoie sa il tin pe Dayro la echipa, sa joace bine si ii dau drumul. Macar o parte din bani sa scot pe el ca, totusi, am dat 2 milioane!", a spus Becali ieri.

Argaseala e constient ca Dayro are de recuperat, insa anunta sus si tare:columbianul trebuie exploatat de Steaua: "Dayro este in urma cu pregatirea cu o luna. Noi am dat insa bani pe el ca sa joace. Trebuie sa-l exploatam." 

Lotul Stelei pentru Europa League: 

Portari: Tatarusanu, Zapata, Lungu
Fundasi: Golanski, Ninu, Ghionea, Baciu, Rada, P. Marin, Emeghara
Mijlocasi: Szekely, Nicolita, Onicas, Bicfalvi, A. Ionescu, Tanase, Toja, Ochirosii, 
Atacanti: Sudu, Kapetanos, Stancu, Bibiskov, Rusu, D. Moreno. 

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies