Gigi Becali edward iordanescu Florin Raducioiu Superliga

O legendă a fotbalului românesc a dezvăluit rețeta succesului dintre Becali și Iordănescu: ”Este foarte pasionat”

FCSB l-a adus pe Edward Iordănescu în încercarea de a salva sezonul.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 26 August 2021, 10:35
Data actualizarii: Joi 26 August 2021, 10:44

Echipa se află în impas în acest moment, după experimentul eșuat al lui Gigi Becali cu Dinu Todoran. După mulți ani de pauză, Becali a numit, în sfârșit, un antrenor cu experiență, capabil să salveze echipa.

Florin Răducioiu, component al Generației de Aur antrenată de Anghel Iordănescu, tatăl lui Edward Iordănescu, crede foarte mult în noul tehnician de la FCSB, însă este de părere că Gigi Becali trebuie să fie răbdător cu el.

”Este un antrenor care a cucerit un titlu cu CFR Cluj, are nevoie de timp pentru a-şi implementa ideile lui de joc. Este foarte pasionat. Am avut ocazia să vorbesc cu el de câteva ori. Îmi place şi cred că va face o treabă bună. 

Obiectivul lui este să câştige campionatul şi cred că au şanse bune. Dar au nevoie de timp. Este un antrenor cu care merită să ai răbdare. Cred că echipa va arăta altfel. 

Am văzut şi conferinţa de presă a lui Edi, lucrurile sunt clare între el şi patron. Sunt convins că Gigi Becali este de cuvânt şi îl va lăsa să lucreze” a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!