Fotbal intern

"Dacă și Tănase va pleca, lucrurile se vor complica!" Opinia specialistului despre strategia celor de la FCSB

Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB, ar putea rămâne și fără Florin Tănase (26 de ani), jucător format la Academia Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 August 2021, 09:02
Data actualizarii: Joi 26 August 2021, 10:18

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a recunoscut recent că FCSB are o ofertă din Germania pentru transferul căpitanului Florin Tănase, fotbalist care și-a manifestat în dese rânduri, în ultimul an, intenția de a pleca la o grupare din străinătate.

Tănase e cotat la 5 milioane de euro

 

Cotat la 5 milioane de euro de site-ul Transfermarkt, Tănase e și în acest sezon jucător determinant pentru FCSB. Dar după ce Olimpiu Moruțan a fost transferat ieri la Galatasaray, fostul selecționer Anghel Iordănescu e de părere că formația va fi slăbită substanțial în cazul în care și căpitanul va fi vândut.

”Au pierdut un jucător important, pe Moruțan, și-a dat acordul să plece. Există posibilitatea ca și Tănase să plece, care e cel mai bun de la FCSB și printre cei mai buni din țară, care nu trebuie să lipsească de la echipa națională. Dacă și Tănase va pleca, lucrurile se vor complica”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro. 

Becali îl vinde pe Tănase pentru 3 milioane de euro

 

Becali a dezvăluit recent că dacă va avea o ofertă de 3 milioane de euro pentru fotbalistul școlit la Academia din Ovidiu, îl va lăsa pe Tănase să plece. 

Cumpărat de la Viitorul în urmă cu cinci ani, pentru suma de 1,5 milioane de euro, Florin Tănase s-a impus rapid la FCSB și a făcut saltul spre prima reprezentativă, selecționată pentru care a marcat un gol în opt partide.

Fotbalistul de 1,85 m a fost utilizat în ultimii doi ani, la FCSB, mai mult în postrura de "9 fals", deși a demonstrat de nenumărate ori că randamentul superior îl oferă când e repartizat în spatele liniei ofensive. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies