Becali: "Sa ma ierte, am facut o mizerie!" Sepsi, furioasa din cauza gestului facut de Gigi! Ce spune patronul Dioszegi

Gigi Becali i-a trimis mai devreme in vacanta pe toti jucatorii care au dus greul pentru FCSB in acest sezon.

Abel Lorin
Data publicarii: Joi 20 Mai 2021, 23:50
Data actualizarii: Joi 20 Mai 2021, 23:59

Contra Craiovei, FCSB a intrat cu pustii de la echipa secunda. Aflati in lupta cu oltenii pentru locul 3, jucatorii si oficialii de la Sepsi s-au enervat rau cand au vazut primul 11 al FCSB. Patronul Dioszegy a vorbit dupa infrangerea de la Calarasi in fata Clinceniului despre gestul lui Becali.

"Sunt dezamagit ca FCSB a jucat cu juniorii contra Craiovei. Eu nu fac chestii de genul asta. Nu vreau sa comentez, dar sunt dezamagit. E prea mult sa schimbi o echipa intreaga. Daca renuntau la 5 sau 6 jucatori, era altceva. Dar sa dai drumul unei echipe intregi... Fotbalul nu iarta greselile. Mai devreme sau mai tarziu, daca sunt greseli, ele vor fi platite", a spus Dioszegi.

Becali isi recunoaste vina. "Au dreptate sa fie suparati, am facut o mizerie. Asa e, a fost o mizerie din partea mea. Imi cer iertare", a comentat Becali pentru Digisport.

Sepsi isi propune si la anul o clasare tot pe locul 4 in Liga 1. Din august, echipa din Covasna e asteptata pe noul sau stadion. Sepsi continua cu Grozavu pe banca.

"Pentru mine, locul 4 e ca un titlu. Si la anul vrem tot locul 4. Cu bani putini, poti sa faci fotbal mai slab. Nu avem capacitatea financiara sa prindem primele 3 locuri. As fi cel mai bucuros daca as avea perspectiva de a imbunatati bugetul. Locul 4 e mult peste asteptarile dinaintea campionatului. 99,99% Leo Grozavu va ramane alaturi de noi. La mijlocul lui august, sper sa reusim sa jucam pe noul stadion", a explicat Diogszegi.

Modifică setările cookies