Gigi Becali mihai tudose Superliga

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a dezvăluit ce salariu fabulos are un europarlamentar: ”Eu știu, că am fost acolo”

Chiar dacă ar vrea ca Mihai Tudose să preia postul de ministrul al Apărării, Gigi Becali nu crede că acesta va renunța la postul de europarlamentar.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 14:13
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 14:14

Tudose ar fi ”favorit” pentru preluarea postului lăsat liber după ce Vasile Dîncu și-a dat demisia. Acest lucru ar putea da din nou speranțe FCSB-ului pentru o revenire în Ghencea, pentru că fostul prim-ministru a declarat recent că ”echipa lui Gigi Becali este adevărata Steaua”.

Patronul FCSB nu crede că Tudose va prelua MApN-ul, din cauza salariului pe care-l are ca europarlamentar.

„Mi se pare că e europarlamentar, el, Tudose. Crezi tu? Prim-ministru, dar nu-i convine, că acolo ia vreo 27.000, sumă forfetară, dă afară vreo câteva mii, rămâne cu vreo 20.000 salariu pe lună. Cui îi convine? Și viață frumoasă...Eu știu, că am fost acolo”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Mihai Tudose: ”Steaua aia adevărată e cea pe care o are Becali acum”

Recent, europarlamentarul a afirmat că echipa lui Gigi Becali este ”Steaua aia adevărată” și că ar trebui să fie lăsată să joace pe stadionul din Ghencea, pe care evoluează, în prezent, CSA Steaua, în Liga 2.

„Steaua aia adevărată, aia pe care o are Becali acum, deci FCSB. Nu sunt mare fan fotbal, dar mie mi se pare o porcărie imensă ce se întâmplă acolo.

Ai o echipă titrată, care are toate titlurile, medaliile pe care le-a luat, tot portofoliul. O dai afară şi tu ţii un stadion”, a declarat fostul premier în emisiunea Insider politic, pe 22 septembrie 2022.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies