Lovitură pentru CSA!? Dîncu, omul care a promis că va lupta ca Steaua să revină în prima ligă, a demisionat din fruntea MApN

Vasile Dincu csa steaua liga 2 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 14:26
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 11:35

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a anunţat, luni, că a demisionat din funcţie.

„În cursul acestei dimineţi, am înaintat prim-ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcţia de ministru al apărării naţionale”, a anunțat Vasile Dîncu prin intermediul rețelelor de socializare.

El a ataşat şi textul demisiei transmise prim-ministrului Nicolae Ciucă, în care invocă „imposibilitatea colaborării” cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilităţii colaborării cu preşedintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcţie pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie şi programele care necesită fluiditate pe întreg lanţul de comandă şi pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcţionarea optimă a Ministerului Apărării Naţionale şi a Armatei Române.

Domnule prim-ministru, vă mulţumesc pentru colaborarea onestă şi deschiderea de care aţi dat dovadă pe tot parcursul activităţii guvernamentale comune şi vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele şi programele Ministerului şi Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României”, se arată în textul demisiei.

Dîncu promitea în vară că va face totul ca CSA Steaua să promoveze în Superliga

Veste s-ar putea dovedi una de rău augur pentru cei de la CSA Steaua, asta după ce în vara acestui an fostul ministru anunțase că va face tot ce-i va sta în putință pentru ca echipa de fotbal a Armatei să poată promova în prima ligă.

„Vreau să vă spun că sunt hotărât să sprijinim cu toate mijloacele pe care le am la dispoziţie clubul Steaua. Şi este problema conducerii clubului să găsim cea mai bună soluţie pentru ca sportivii noştri să poată să joace în Liga1. Sprijin acest proces şi vă promit că acest lucru se va întâmpla. Voi sprijini cu toate forţele ca Steaua să fie din nou în prima ligă!

Trebuie să fim întotdeauna recunoscători campionilor olimpici, mondiali ai acestui club. Este o performanţă care aduce glorie României. Putem spera că sportul, prin cluburi precum Steaua, va reuşi să ridice din nou flacăra naţiunii noastre, pentru că suntem o naţiune puternică.

Din păcate, trăim un moment pe care trebuie să-l depăşim cât mai repede. Steaua face parte din istoria noastră, din patrimoniul nostru, din patrimoniul României. Clubul Steaua nu poate fi înjurat, este al României, al armatei României şi al poporului. Trebuie să deschidem acest templu al sportului pentru copii, este o casă a tuturor steliştilor, a steliştilor veritabili”, a spus Vasile Dîncu, pe stadionul din Ghencea, în vara acestui an.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!