Gigi Becali FCSB Joyskim Dawa Nicolae Dica Superliga

VIDEO EXCLUSIV „A greșit de multe ori, dar cred în el!” Pariul lui Gigi Becali la FCSB 

Concluziile lui Gigi Becali după victoria cu Sepsi OSK, 1-0, din etapa a 15-a. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 11:10
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 11:42

FCSB a învins-o pe Sepsi OSK, 1-0, în runda a 15-a din Superligă. Însă, în minutul 26, roș-albaștrii au avut emoții. Joyskim Dawa (26 ani) l-a tras de tricou în careu pe Alexandru Tudorie (26 ani), iar arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri, după ce a consultat VAR-ul.

  • Gigi Becali

Gigi Becali îl laudă pe Ștefan Târnovanu, dar îl atenționează pe Joyskim Dawa 

Gigi Becali (64 ani) este încântat de evoluția lui Ștefan Târnovanu (22 ani), mai ales după ce i-a parat lui Tudorie lovitura de pedepasă. Însă, finanțatorul FCSB-ului a observat că Joyskim Dawa nu mai are același randament ca la începutul sezonului și i-a comunicat lui Nicolae Dică faptul că fundașul central trebuie să aibă o poziționare mai bună în teren. 

„Târnovanu de asta e în poartă și l-am sacrificat pe Vlad. Niciun gol pe care l-am luat nu i se poate imputa lui Târnovanu. Defensiva e adevărat ... Știi de ce Dawa joacă titular la noi, pentru că el câștigă duelurile aeriene. Are forță și viteză. Trebuie să-l învețe cineva cum să stea în teren, el la început de teamă stătea mai bine în teren. Mie îmi place de Dawa, a greșit de multe ori de cred în el”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Dawa a bifat deja 20 de meciuri pentru FCSB în acest sezon, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere o pasă decisivă. 

VIDEO - Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies