Gigi Becali FCSB Ionut Vina Viitorul Constanta Vina FCSB Superliga

Becali, INVITAT sa faca un nou transfer de la Viitorul: "Si-l permite! Poate fi un jucator decisiv!"

In functie de situatia lui Pintilii, Becali va decide daca il va transfera pe Vina sau nu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Octombrie 2018, 15:32
Data actualizarii: Joi 04 Octombrie 2018, 15:32

Presedintele de la Viitorul il propune pe Ionut Vina la FCSB. Mijlocasul este dorit de lider, in eventualitatea in care perioada de recuperare a lui Pintilii se prelungeste.

Presedintele celor de la Viitorul spune ca Vina poate face fata la echipa lui Dica, desi Becali se declarase reticent in privinta jucatorului. Vina a fost legitimat timp de 2 ani la AS Roma, insa nu a reusit sa se impuna in Italia si a revenit la Viitorul. In 2016, Vina a jucat la Dunarea Calarasi.


”A avut o experienta nefericita in Italia care, zic eu, pe undeva i-a prins bine. Spre deosebire de altii care se intorc si nu dau randament a fost intr-o crestere continua. Eu nu am prins momentul cand el a plecat de la Viitorul, era vazut ca o mare speranta. Plecand de tanar la o echipa mare, singur, nu a reusit sa gestioneze bine momentul si atunci nu a avut rezultate.

La noi, atat ca posesie, pase, cat si kilometri alergati, este un jucator care poate da o pasa decisiva oricand. Apare in preajma careului, suteaza bine. Nu este un jucator pe care FCSB sa nu si-l permita. Nu am o valoare anume, valoarea ti-o da oferta in Romania, degeaba ne uitam pe cifrele de pe Transfermarkt si pe site-uri care evalueaza jucatorii”, a mai punctat Bivolaru la ProSport.

"Vina e singurul jucator de la Viitorul care ma intereseaza, insa nu sunt convins complet de el. Sa vedem care e situatia lui Pintilii. Daca intarzie recuperarea, o sa-l luam pe Vina", a spus Becali la PROX. 

Modifică setările cookies