Fotbal intern

CSA Steaua se apără după scandalul în care mai mulți copii din grupa 2007 a clubului au fost surprinși consumând alcool

CSA Steaua a demarat o anchetă în interiorul clubului după ce în spațiul public au apărut imagini revoltătoare cu juniorii din grupa 2007 a clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 17:25
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 17:29

Aceștia au fost susprinși în timpul unei deplasări cu autocarul, în timp ce petreceau pe ritm de manele și erau îndemnați de părinți să consume alcool.

CSA a demarat o anchetă internă

„Ca urmare a materialelor apărute în spaţiul public referitoare la grupa de fotbal 2007 din cadrul Centrului de Copii și Juniori, CSA Steaua București face următoarele precizări:

Conducerea clubului CSA Steaua Bucureşti a dispus măsuri pentru analizarea faptelor semnalate, petrecute în urmă cu aproximativ doi ani, urmând ca în cel mai scurt timp să ia măsurile care se impun.

Subliniem, de asemenea, că la nivelul clubului există toleranță zero pentru comportamente neconforme cu normele și valorile promovate de CSA Steaua sau abateri disciplinare de la conduita sportivă, indiferent de calitatea celor implicați în activitățile clubului.

În acest sens, la începutul actualului sezon competiţional, la nivelul secţiei de fotbal s-au implementat o serie de proceduri operaţionale care reglementează conduita antrenorilor şi sportivilor din cadrul secţiilor de performanţă” se arată în comunicatul oficial publicat de CSA Steaua pe site-ul oficial al clubului.

Clipul, o încercare de răzbunare

Oficialii clubului cred că imaginile au fost făcute publice abia acum, deoarece mai mulți copii ai căror părinți au intrat în conflict cu antrenorul Florin Neață au fost excluși din club.

Vezi aici clipul în care copiii de la grupa 2007 de juniori de la CSA Steaua ascultă manele și sunt îndemnați de părinți să consume alcool.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies