Fotbal extern

Noi detalii în cazul fotbalistei de la PSG snopită cu ranga de oameni pe care i-ar fi plătit chiar colega ei 

Vestea că o jucătoare de la PSG a plătit mascați pentru a bate o colegă a făcut înconjurul lumii. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 17:46
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 17:51

Aminata Diallo (26 ani) a fost arestată și acuzată de faptul că ar fi luat parte la o bătaie dură pe care a încasat-o coechipiera sa și fosta jucătoare a Barcelonei, Kheira Hamraoui (31 ani). Cea din urmă a fost atacată joia trecută, chiar în fața casei sale de doi bărbați. 

Aceștia au lovit-o cu o rangă de fier în timp ce cobora din mașina condusă cu Diallo, după ce fusese la cină cu colegele de la PSG. Hamraoui a fost dusă de urgență la spital, acolo unde a fost cusută la mâini și picioare după rănile suferite. 

L'Equipe a venit cu noi detalii în cazul său, iar procuroarea din Versailles a informat că declarațiile lui Diallo se vor extinde până la 24 de ore, astfel că ar putea ține până vineri dimineață. În cele patru declarații oferite, Diallo neagă că ar fi participat în vreun fel la atacul asupra lui Hamraoui. 

Pe lângă Diallo, încă o persoană se află în custodia poliției, după ce a fost arestată. Este vorba despre un bărbat, închis pentru crimă organizată și acte de tortură. Sursa citată informează că bărbatul și-ar fi dorit să se răzbune pe fotbalistă, care ar fi avut o relație cu el. 

Mai mult, o altă coechipieră de-ale celor două a fost audiată. Sakina Karchaoui este considerată ca fiind martor, după ce a plecat cu cele două în mașină de la restaurant. Cu toate astea, jucătoarea a fost lăsată acasă înainte ca Hamraoui să fie atacată. 

Modifică setările cookies