Becali anunta schimbari MASIVE in echipa: "Dica va trebui sa-mi faca asta!" Ce se intampla cu Man, Coman si Morutan

Becali anunta schimbari MASIVE in echipa: "Dica va trebui sa-mi faca asta!" Ce se intampla cu Man, Coman si Morutan

Becali regandeste strategia primului 11 la FCSB.

Pustii Man, Coman si Morutan nu mai au locul garantat nici macar pe banca. Becali ii cere lui Dica sa-i gaseasca un prim 11 in care sa schimbe cat mai putini oameni.

"Caut un mijlocas care sa joace cu Pintilii. Sa vedem daca o sa fie Zlatinski. Trebuie sa anulam transferurile. Man - sa uite de transferuri. Florinel Coman e pe drumul bun. O sa vorbesc cu Man, Morutan, Tanase. O sa le spun ca o sa cristalizam un prim 11 de baza, o sa decidem echipa de titulari.

Toate echipele mari din Europa au o echipa de start, asa o sa avem si noi. O sa promit ca o sa avem un 11 de baza. Nu mai am timp de crescut jucatori pentru ca vreau sa iau campionatul. Man e pe post cu Roman si Morutan.

Joaca daca e mai bun, daca nu, atunci sta pe banca. Coman se bate cu Teixeira si Tanase si o sa joace daca e mai bun. Rusescu e cu Morutan si Tanase. O sa vedeti ca o sa avem o echipa de start de baza. Asta o sa dureze 3-4 etape. Eu ii cer lui Dica sa imi cristalizeze un prim 11. El trebuie sa imi spuna cine sunt jucatorii care merita sa fie titulari.

Eu nu puteam sa imi fac un prim 11 pentru ca eram in multe competitii. Nu imi pare rau ca Morutan n-a fost pe foaia de joc. Imi pare rau ca l-am bagat titular la Viena. Era alt scenariu daca juca Rusescu. Transferul lui Nistor a picat. Nu mai dau bani", a spus Becali la Digisport.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB


VIDEO PROTVPLUS.RO

„Județe la stăpân", partea I: Teleorman. Oraşul în care trăieşte premierul României, plin de asistaţi social
BRAT