Basarab Panduru Andrei Prepelita Bogdan Vintila FC Arges Superliga

Basarab Panduru, convins de echipa care va retrogada: „Se duce spre Liga 2, cu tot ce se întâmplă acolo!”

Basarab Panduru a numit echipa care va retrograda direct la finalul sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Martie 2023, 09:08
Data actualizarii: Marti 21 Martie 2023, 09:09

Bogdan Vintilă (51 ani) a început cu stângul aventura la FC Argeș. Piteștenii au fost învinși de U Cluj în primul meci din play-out, 0-2, și au coborât pe penultimul loc în clasament. 

Basarab Panduri este sigur că FC Argeș va retrograda 

Văzând evoluția lui FC Argeș, Basarab Panduru (52 ani) este convins că la finalul sezonului echipa va retrograda. Fostul internațional român își consolidează argumentul cu lipsa de atitudine a jucătorilor violeți. Totodată, Panduru susține că dacă Jean Vlădoiu (54 ani) și Andrei Prepeliță (37 ani) ar fi continuat în Trivale, piteștenii nu ar fi ajuns în situația asta. 

„FC Argeş cu tot ce face se duce spre Liga 2, cu jocul, cu tot ce se întâmplă acolo. Nu ai cum să rămâi în prima ligă, cu aşa ceva nu poţi bate Hermannstadt, Craiova. Nu mi se pare că au făcut ceva ca să iasă, asta nu mai e presiune, asta e o problemă. De unde vine lipsa asta de atitudine? De la cap, nu ştiu de la ce vine. La Piteşti mi se pare că unii fotbalişti au fost mereu în criză, au fost blocaţi şi au rămas blocaţi. 

Cu Prepeliţă nu ajungeau în situaţia asta, el a dus echipa în play-off, iar în al treilea an eşti supărat că nu a dus echipa pe primul loc. Nu ştiu ce aveau cu el şi Jean Vlădoiu (n.r. - fostul preşedinte). Părea omul capabil să facă treabă acolo”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport

Victor Pițurcă: „FC Argeș a făcut o mare greșeală. Eu i-aș fi făcut contract pe 3-4 ani lui Prepeliță” (25.10.2022)

„Eu cred că rezultatele pe care le-a obținut Prepeliță au fost deosebite la Pitești de când a preluat el echipa. Anul trecut au intrat în play-off. Un antrenor tânăr ca el trebuia păstrat. Eu i-aș fi făcut contract încă 3-4 ani, l-aș fi lăsat să muncescă în continuare, dar așa e regula la noi.

Eu cred că cei care conduc acolo nu sunt profesioniști, nu cunosc foarte bine acest joc, fotbalul, și au făcut o mare greșeală cu schimbarea lui Andrei Prepeliță. Asta e părerea mea”, a spus Victor Pițurcă, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!