Banii de la Becali au intrat in conturile lui Dinamo! Ce au facut conducatorii clubului cu banii

Gigi Becali Dinamo FCSB Liga 1 Superliga Banii de la Becali au intrat in conturile lui Dinamo! Ce au facut conducatorii clubului cu banii
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Iunie 2021, 22:11
Data actualizarii: Vineri 18 Iunie 2021, 22:21

DDB a anuntat ca in conturile lui Dinamo au intrat banii pe Mario Lacatus.

Gigi Becali l-a cumparat pe tanarul mijlocas crescut de Dinamo cu 50 de mii de euro, iar banii au intrat deja in conturile clubului din Stefan cel Mare.

PCH a anuntat astazi ca banii veniti de la Becali au fost folositi pentru a plati datoriile catre "antrenorii de la Centrul de Copii si Juniori si jucatorii de la Dinamo 2".

"PENTRU CA TREBUIE SA FITI INFORMATI despre lucrurile care se intampla in cadrul clubului, va informam ca astazi au intrat 50.000€ din vanzarea juniorului Lacatus. 

Situatia in care se afla clubul a dus la acceptarea acestei oferte. 

Tot astazi, din acesti bani au fost platite salariile restante ale antrenorilor de la Centrul de Copii si Juniori si jucatorii de la Dinamo 2. 

Altfel, exista riscul sa pierdem si alti jucatori care si-ar fi depus memoriu. 

Trebuie sa fim sinceri cu voi: Ne aflam intr-o situatie foarte delicata. Incercam sa mai vindem si alti jucatori, doar pentru a supravietui. 

Drepturile tv vor intra dupa reluarea campionatului si pana atunci Dinamo are nevoie de bani pentru a-si contiunua activitatea. 

O sursa care ne-ar putea ajuta sa ramanem pe linia de plutire sunt biletele virtuale: https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb/

Daca fiecare din noi ar lua cate 1 bilet, adica ar sacrifica 5 lei, nu ar mai exista riscul sa pierdem jucatori. 

Nu cred ca exista vreun dinamovist care nu ar renunta la 5 LEI, PENTRU A NU RENUNTA LA DINAMO.

Trebuie doar sa constientizam ca situatia este groasa rau. Asa cum nu a mai fost niciodata. 

Dinamo va continua sa creasca jucatori de valoare si speram ca, intr-o zi, acesti copii vor readuce Dinamo acolo unde ii este locul. 

Dar ca sa aiba sansa de a juca pentru acest club, noi trebuie sa-l tinem in viata ACUM", au anuntat suporterii-actionari ai lui Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!