Adam Nemec DDB Dinamo Superliga

Mai rau de atat nu se putea! Contractul lui Nemec cu Dinamo s-a prelungit automat! Clauza secreta care ii asigura 15.000 de euro lunar

Nemec va incasa si in sezonul viitor un salariu urias.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Iunie 2021, 16:36
Data actualizarii: Vineri 18 Iunie 2021, 16:55

Situatia de la Dinamo devine din ce in ce mai cenusie. Actionarii DDB sunt nevoiti in permanenta sa faca rost de bani pentru a mentine clubul in viata. Acum, in goana de a achita datoriile, de a plati licenta si cantonamentul, suporterii vor trebui sa ii ofere lui Nemec un salariu lunar de 15 000 de euro. Atacantul si-a negociat venitul in 2020, cand a fost adus liber de contract, la insistentele lui Cosmin Contra. Potrivit playsport, Nemec are o clauza in contract in care i se prelungeste automat sederea in Stefan cel Mare daca bifeaza 22 de meciuri in toate competiile.

Atacantul slovac a adunat 34 de aparitii pentru Dinamo in sezonul recent incheiat, in care a marcat si 5 goluri, ceea ce inseamna ca se va activa automat clauza de prelungire.

Nemec s-a prezentat deja la reunirea lotului, iar antrenorul Dusan Uhrin si-l doreste in continuare la echipa. De altfel, varful de atac a instiintat deja conducerea clubului ca doreste sa primeasca salariile restante, urmand sa se adreseze comisiilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal daca nu primeste banii promisi.

Modifică setările cookies