Banel Nicolita FCSB Liga 1

Bănel Nicoliță pune presiune pe tinerii de la FCSB: ”Băi, frate, au trecut 7 ani”

FCSB se pregătește pentru un nou sezon în care va lupta pentru titlu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 08:30
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 08:29

Vicecampioana României nu vrea să mai repete greșelile din ultimii șapte ani și este gata să se reînconoreze drept câștigătoarea competiției interne. Așteptările suporterilor sunt foarte mari, iar o nouă ratare a titlului nu mai este o opțiune pentru suflarea roș-albastră.

Bănel Nicoliță, fotbalist ce a scris istorie pentru echipa lui Gigi Becali, le-a transmis jucătorilor de la FCSB că sunt obligați să câștige titlul. Mai mult, acesta crede că, dacă FCSB va reuși să se impună în prima ligă în următorul sezon, echipa va câștiga mai multe titluri consecutive.

Băi, frate, au trecut 7 ani. Şi e greu. Tu cumperi cei mai buni fotbalişti din România şi nu poţi să câştigi un campionat?! Dacă vor câştiga primul campionat, vor câştiga foarte multe la rând, sunt sigur de lucrul acesta”, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat pentru Antena Sport.

Florinel Coman anunță puterea FCSB: ”Câștigăm orice meci”

Florinel Coman, fotbalist ce se anunță a fi titular în primul 11 al FCSB în sezonul următor, anunță că echipa este mai puternică decât în sezoanele trecute și că aceasta se poate impune la titlu.

Un amical foarte bun pentru noi, un antrenament. Ne simțim foarte bine, ne-am pregătit extrem de bine în aceste săptămâni și ne bucurăm că ne iese și pe teren acest joc.

Am avut realizări în aceste două meciuri, sper să fiu în formă când începe campionatul. Este devreme să vorbim de titlu, dar trebuie să începem din prima etapă și să câștigăm orice meci. Sezonul trecut am pierdut campionatul cu echipe mici, așa că nu ne mai permitem lucrul acesta.

În Europa avem șanse foarte mari, cred că vom intra în grupe. Avem un program foarte bun și în campionat, cu U Cluj va fi un meci dificil, dar mai avem două săptămâni și trebuie să ne pregătim cum trebuie. Jucăm puțin și la spectacol, jucătorii noi s-au acomodat foarte bine. Sperăm să ne bucure și la meciuri oficiale”, a spus Florinel Coman.

Modifică setările cookies