CFR Cluj Basarab Panduru Dan Petrescu Pyunik Calificari

VIDEO Reacție savuroasă despre adversara CFR-ului din preliminariile Champions League: „Sunt sub Mioveni! N-au nici măcar un Buziuc!”

Dan Petrescu a primit răspunsul după ce a declarat că armenii sunt favoriți. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 22:28
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 22:47

CFR Cluj a câștigat pentru a cincea oară consecutiv titlul în Liga 1. Drept urmare, gruparea din Gruia va începe cursa pentru a se califica într-o competiție europeană. Elevii lui Dan Petrescu (54 ani) o vor întâlni pe FC Pyunik în primul tur preliminar UEFA Champions League, marți, de la 19:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Spre deosebire de antrenorul campioanei, care a mărturisit că armenii sunt favoriți, Basarab Panduru (51 ani) o vede pe FC Pyunik mai slabă decât CS Mioveni, echipă care a terminat pe locul 12 sezonul trecut în Liga 1. 

Basarab Panduru: „Fără să exagerez nimic!”

„Mă uitam pe lotul lor, fără să exagerez cu nimic. N-au nici măcar un Buziuc în echipă. Vorbesc de suma la care este evaluat un jucător. Nu mai vorbesc de Dumiter. Dar dacă n-ai nici măar un Buziuc şi tu spui că echipa este favorită, e periculoasă... Şi că sunt foarte buni acasă, că i-au bătut pe Jablonec acum trei ani. Sunt sub Mioveni”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Dan Perescu: „Sunt clar favotiți, să nu uitați asta!” 

„Presiunea este mare, tot timpul, și dacă jucam cu o echipă mai bună ca noi, tot noi eram favoriți în viziunea presei, așa e în România.

Fotbalul românesc e dezastru, în ultimii cinci ani n-a făcut nimeni nimic, doar CFR. Nici la nivel de echipă națională, nici la nivel de cluburi

Dacă jucăm cu campioana Armeniei, Armenia care a bătut România, sunt clar favoriți. Să nu uitați asta, dar noi uităm asta. Fotbalul e dezastru”, au fost cuvintele lui Dan Petrescu.


„Jucăm cu campioana Armeniei, care a bătut România, sunt clar favoriți!” Declarațiile lui Petrescu înainte de meciul cu Pyunik pe www.sport.ro

Modifică setările cookies