Gigi Becali csa steaua FCSB Steaua Bucuresti Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, încrezător în procesele cu CSA Steaua: „Era singurul mod în care puteau să ia legitim Steaua de la mine!” 

Patronul FCSB-ului îi avertizează pe Florin Talpan și oficialii celor de la CSA Steaua că va avea câștig de cauză. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 18:44
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 18:49

De mai bine de 5 ani, FCSB și CSA Steaua se luptă prin tribunale pentru marca și palmaresul celui mai de succes club de fotbal din istoria României, Steaua București. Deocamdată, decizia instanței este că între până în 1998 palmaresul este la CSA Steaua, 4 ani nu îi aparțin nimănui, iar din 2002 trofeele și parcursul european îi aparțin clubului din Liga 1, cu toate că pe site-ul celor de la UEFA, FCSB este acreditată cu meritele marii echipe a Stelei București. 

Gigi Becali (64 ani) susține că „militarii” au înființat ilegal un club de fotbal, în 2017, și că echipa sa este adevărata continuatoare a grupării din Ghencea. De asemenea, omul de afaceri precizează că procesele câștigate de CSA Steaua împotriva FCSB-ului au fost când acesta se afla în închisoare, și nu putea coordona în totalitate destinul clubului. 

Gigi Becali: „Eram în puşcărie când câştigau procesele, că stăteau altfel lucrurile!” 

„Singurul mod în care puteau să ia legitim Steaua de la mine era să o cumpere. Asta este singura posibilitate. În schimb, ei au făcut o nouă echipă peste noapte şi au spus că ei sunt Steaua.

Voi vă daţi seama ce prostie? Cât de multe aberaţii s-au întâmplat atunci. Dar eu sunt sigur că le voi lua înapoi (n.r. numele şi palmaresul), eu nici măcar nu ştiu ce se întâmpla pe atunci. 

Eram în puşcărie când câştigau procesele, că stăteau altfel lucrurile. Păi cum putea Talpan să câştige asemenea procese de anvergură? Voi îl auziţi cum vorbeşte şi cum gândeşte?

De asta zic că lucrurile o să revină la normal că văd că deciziile din justiţie încep să fie în favoarea mea. Nu cred că se mai poate să asistăm la deciziile din trecut, la toate aberaţiile alea. O să vedeţi”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik

Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena 

Modifică setările cookies