VIDEO EXCLUSIV Secretul din spatele longevității lui Ștefan Radu la Lazio: „Are porecla 'Boss'! Îl apreciază toată lumea!”

Fostul căpitan al lui Lazio a vorbit despre modul în care este văzut Ștefan Radu la Lazio.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 23:28
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 23:28

Ștefan Radu (35 ani) a fost cumpărat de Lazio de la Dinamo în vara lui 2008, în schimbul a 4,7 milioane de euro. În cele 14 sezoane, românul a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe din istoria clubului și a cucerit 3 Cupe ale Italiei și 3 Supercupe. 

De longevitatea românului este surprins și Cristiano Bergodi (58 ani), un alt fost căpitan al lui Lazio. Actualul antrenor al lui Sepsi OKS a dezvăluit că Radu este apreciat de întreg staff-ului italienilor și că toată lumea i se adresează cu 'Boss'. 

„E surprinzător! Sincer, nu văd un jucător român să stea atât de mult timp în Italia. Eu cred că probabil datorită profesionalității sale extraordinare, acolo îl apreciază toată lumea. Are porecla 'Boss' la Lazio”, a declarat Cristiano Bergodi pentru PRO Arena și www.sport.ro

Ștefan Radu i-a impresionat pe fanii lui Lazio cu fizicul său 

Prezent la vizita medicală înainte de startul sezonului, Ștefan Radu i-a impresionat pe fanii lui Lazio cu forma sa fizică. Internauții l-au comparat cu Cristiano Ronaldo (37 ani) și au ținut să-și arată admirația pentru modul în care se pregătește jucătorul lor:

„Radu e o bestie!

E culturist!

Mamă, ce profesionist e Ștefan!

Ștefan, ai fi putut mânca și tu o pizza în vacanța asta.

Radu are abdomenul lui Cristiano Ronaldo.

Ești o legendă!

Te iubesc, Radu! 

Șeful!”, au fost unele dintre comentariile lăsate de suporterii lui Lazio pe contul oficial de Instagram al clubului. 

Modifică setările cookies