Balaci: " Craiova bate cu 2-0 pe CFR Cluj!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 August 2007, 12:58
CRAIOVA REFUZA EGALUL CU CFR CLUJ

Balaci porneste atacul inaintea meciului cu CFR. "Batem cu 2-0" a declarat razboinic Ilie Balaci inaintea meciului in care il va avea ca adversar pe ginerele sau Eugen Trica, mijlocas la  gruparea clujeana. 

"Va fi un meci greu daca tinem cont de cum a evoluat CFR etapa trecuta si cum am evoluat noi, insa daca punem in balanta jocul nostru din prima etapa si cel al CFR-ului de la Galati atunci avem sanse mari de tot. Eu am mare incredere in copiii nostri si nu cred ca vor repeta prestatia mai putin buna de la Iasi. De data aceasta ma multumesc si cu 2-0, oricum refuz egalul, cred că vom castiga. CFR este o echipa foarte buna, dar poate fi batuta nu cu prea mare greutate", a declarat Ilie Balaci.


Managerul din Banie a comentat si prestatia jucatorilor Universitatii, in meciul pierdut cu Poli Iasi. "Cred că a fost un accident. De fapt, cu Poli noi nu am jucat prost. Mie mi-a placut devotamentul baietilor, daca ati observat, cand au egalat, au alergat sa scoata mingea din poarta adversa pentru a relua repede jocul, se vedea ca isi doreau sa castige. Asta este, se mai intampla sa si pierzi", a explicat Balaci.

Terase pline și cozi la intrare, imediat după miezul nopții. Muzica a răsunat din nou în Centrul Vechi din București
BRAT