"Ba asa ceva, chiar un leu sa nu dea nimeni?" Gigi Becali rade de situatia de la Dinamo si sare in apararea lui Ionut Negoita: "Pai ce? Mai e prost sa piarda?"

Gigi Becali rade de situatie de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Aprilie 2020, 17:19
Data actualizarii: Luni 27 Aprilie 2020, 17:25

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre situatia de la Dinamo. Clubul din Stefan cel Mare poate fi cumparat de spaniolul Herminio Menenedez de la Ionut Negoita, in schimbul sumei de 1 leu. Becali a vorbit cu fiul lui Cristi Borcea, prilej prin care s-a folosit sa rada de situatia rivalilor. Totodata, Becali l-a intrebat pe Patrick Borcea de ce tatal lui nu vrea sa bage bani la Dinamo.

"Vorbeam cu Patrick Borcea (n.r. fiul lui Cristi Borcea). Cand ma vede pe mine ii e rusine ca stie ca il iau la misto. I-am spus 'ba asa ceva, chiar un leu sa nu dea nimeni'. I-a mai scos lui Negoita ca plateste la RIN. Pai normal ca plateste la RIN, ca Dinamo e Dinamo si RIN-ul e Rin. I-am zis 'de ce nu baga taicatu bani?'. A zis ca nu vrea sa piarda. Pai ce? Negoita e mai prost sa piarda? Il obligati pe om sa piarda bani. La fotbal e greu", a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Modifică setările cookies