Gigi Becali FCSB Liga 1 Superliga

Lovitura sub centura pentru CSA Steaua! Gigi Becali primeste ajutor de la CNCD: "Vom actiona pana la sfarsitul starii de urgenta!" Ce s-a intamplat

CNCD intervine in cazul stadioanelor Ghencea si Ion Oblemenco.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 19:39
Data actualizarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 19:41

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii intervine in disputele privind dreptul de folosinta al stadioanelore Steaua si Ion Oblemenco. Presedintele CNCD a spus ca se va autosesiza in ambele cazuri pana la sfarsitul starii de urgenta.

Adrian Mititelu a cerut in repetate randuri accesul pentru ca FCU Craiova sa joace pe Oblemenco insa de fiecare data s-a izbit de refuzuri, cu toate ca s-a oferit sa plateasca chiria inchirierea stadionului, chiar la pret de Liga 1.

Si in cazul stadionului Steaua este aceeasi situatie. Gigi Becali a spus ca FCSB vrea sa evolueze pe noua arena din Ghencea, insa s-a lovit de refuzul celor de la CSA Steaua.

"Reaiau si spun ca acolo (n.r. la Craiova) s-a facut un abuz. Iau in calcul serios autosesizarea. Cred ca vom actiona pana la sfarsitul starii de urgenta. Aceeasi situatie este valabila si pentru stadionul Steaua. FCSB va avea dreptul sa joace acolo atat timp cat plateste pentru a-l inchiria", a declarat Csaba Astzalos la Radio Sport 1. 

Modifică setările cookies