Avertisment pentru Reghe, inaintea returului! Steaua poate suferi la meciurile din campionat: "Ce te intereseaza, antrenamentul sau competitia?"

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 19:44

	Avertisment pentru Reghe, inaintea returului! Steaua poate suferi la meciurile din campionat: "Ce te intereseaza, antrenamentul sau competitia?"

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Steaua a avut un parcurs destul de slab in cantonamentul de la Marbella, echipa lui Laurentiu Reghecampf inregistrand doua infrangeri si doua rezultate de egalitate in cele patru partide de pregatire disputate pana acum.

Cu prestatii nu tocmai solide, campioana Romaniei nu a impresionat in cele 4 meciuri disputate, iar Emerich Ienei, fostul mare tehnician al Stelei, il avertizeaza pe Reghecampf.

Ienei contesta atitutinea staffului Stelei, care nu tine cont de parerile oamenilor din afara, si spune ca stelistii ar putea plati un pret scump in retur.

"Important este sa te antrenezi si sa acumulezi, asta a adevarat, dar eu spun ca si meciurile amicale sunt extrem de importante. Nu Vorbesc de rezultat, ci de joc. In general spunem ca nu ne intereseaza meciurile amicale, dar trebuie sa ne intereseze, pentru ca aduc un plus psihicului jucatorilor. Victoria iti da o alta putere.

Trebuie sa urmaresti pregatirea, dar trebuie sa pregatesti si rezultatul. Ce te interesaza mai mult, antrenamentul sau competitia?", a spus Emerich Ienei la radio Sport Total FM.

Fostul castigator al Cupei Campionilor Europeni spune ca Steaua ar putea suferi in returul de campionat, pregatirea fizica avand neaparata nevoie sa fie completata si de o pregatire tehnica potrivita.

Steaua a intalnit pana acum FC Nurnberg (1-5), Werder Bremen (0-0), FC Lucerna (0-1) si Union Berlin (1-1).

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies