INCREDIBIL! Steaua poate fi depunctata din cauza lui Adrian Cristea! SCENARIUL care poate elimina echipa din lupta pentru titlu

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 18:59

	INCREDIBIL! Steaua poate fi depunctata din cauza lui Adrian Cristea! SCENARIUL care poate elimina echipa din lupta pentru titlu

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Scenariu incredibil la Steaua.

Echipa poate fi depunctata pentru ca nu vrea sa ii plateasca prima de calificare in Champions League lui Adrian Cristea:

"Daca ajungem sa ne judecam pentru cazul Cristea se va ajunge ca Steaua sa fie depunctata! Eu nu pot sa ii zic jucatorului ca nu dam in judecata clubul pentru ca e sotul meu acolo. Am depus memoriu la Liga, la Federatie nu face nimeni nimic, toata lumea imi spune ca o sa dureze cazul pana se termina campionatul in Israel.", a declarat sotia antrenorului de la Steaua, care este si impresara lui Cristea.

Aceasta a dezvaluit ca situatia lui Cristea nu este aceeasi cu cea in care se afla Iancu si Nikolici, si ei privati de prima de calificare in UCL, de 120.000 de euro:

"Nikolici si Iancu nu au avut stipulat in contract faptul ca trebuie sa primeasca prima de calificare in Liga, Cristea a avut. Steaua poate sa il dea in judecata pe Nikolici ca a distrus imaginea clubului.", a incheiat impresara.

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies