Emeric Ienei, vizitat de un fost jucător din Liga 1: ”Arată senzațional!”

Emeric Ienei Sandu Boc Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Aprilie 2024, 21:08
Data actualizarii: Joi 04 Aprilie 2024, 21:08

Emeric Ienei și-a trecut în CV-ul de antrenor Cupa Campionilor Europeni din 1986 cu Steaua București.

Fostul mare antrenor locuiește acum în Oradea. În urmă cu mai bine de șase luni, a fost prezent la FC Bihor - FCSB, din Cupa României, și a oferit un scurt interviu pentru reporterul PRO TV Miruna Pop - DETALII AICI.

Emeric Ienei, vizitat de un fost jucător din Liga 1: ”Arată senzațional!”

Sandu Boc l-a vizitat pe fostul mare antrenor al Stelei București la locuința sa din Oradea și a ținut să evidențieze că Emeric Ienei ”arată senzațional”.

Fostul jucător a mai menționat că iese câteodată cu Emeric Ienei prin parc, dar și că fostul antrenor are o problemă la genunchi și că trebuie să se folosească de cârje pentru a se deplasa.

”Vrei să îți spun ceva? La un moment dat, începusem și eu să cred că e adevărat! Pentru că o sunam pe doamna Geta, care stă cu el toată ziua, are o femeie de zi și una de noapte, și îmi spunea că a sunat Valentin Ceaușescu, că nu știu ce cutare, revoltată și plângea de nervi.

Spunea că nu se poate să îi facă lui așa ceva. Și la un moment dat zic, 'stați, doamnă, că vin eu până acolo'. Și m-am dus până acolo, ca să mă lămuresc. Imi arăta senzațional, cu puloverul roșu, îi stătea așa de bine, neschimbat!

Are ceva la un genunchi, acum o să îl duc la spital, la refacere, îl doare un genunchi, merge mai greu, are o cârjă. Și când e cald, mai ieșim. În centru, pe o bancă, îl mai vede lumea, până la Felix. Acum era foarte bine, se uita la televizor. Nu i-a spus, ca să nu îl alarmeze, nu știa de toată povestea.

Nu știa nimic, doamna era foarte supărată și revoltată, a sunat și fiica lui din America, și Valentin Ceaușescu, nu i-a spus nimic nici Valentin. E chiar în regulă domnul Ienei, i-am spus 'Tu arăți mai bine ca mine!'”, a spus Sandu Boc, potrivit iamsport.ro.

Ienei, pe banca Stelei de patru ori

Emeric Ienei a stat pe banca tehnică a Stelei București în mai multe perioade: 1975-1978, 1983-1991, 1993-1994 și 1998-2000, timp în care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, trei cupe interne și șase titluri.

Fostul mare tehnician a dirijat ultima dată naționala României, în perioada ianuarie 2000 - iunie 2000, moment în care a bifat 11 apariții ca selecționer și a înregistrat o medie de 1.45 puncte pe meci, conform Transfermarkt.

  • În 2010 a fost președinte de onoare al FCSB-ului
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!