Marica a anuntat ce se intampla in vara: "Asta e obiectivul meu!" Anuntul facut de roman azi in Spania

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 18:55

	Marica a anuntat ce se intampla in vara: "Asta e obiectivul meu!" Anuntul facut de roman azi in Spania

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Ciprian Marica e ofertat de PAOK Salonic, dar romanul anunta ca va lua in vara o deicizie in privinta viitorului sau. Atunci ii expira contractul cu micuta echipa din Madrid. 

"Am gasit o echipa mica, dar o familie mare aici. Nu sunt multi oameni in club, dar cei care lucreaza aici sunt foarte buni. E presiuna mica din partea media si a publicului. Presiunea vine din interior, vrem sa castigam mereu, vreau sa castig mereu, am destula experienta si stiu ca nu trebuie sa gandesti altfel. Am contract pana la finalul sezonului, sunt fericit acum. Dar nu stiu ce va fi in urmatoarele luni, momentan sunt cu sufletul la Getafe", a declarat Ciprian Marica int-o conferinta de presa. El spera sa o duca pe Getafe pana in cupele europene, dar echipa se afla pe locul 12 in Primera. 

"Cred ca Getafe se poate califica in Europa cu jucatorii astia. Am demonstrat ca putem castiga atunci cand jucam ca grup si nu ne bazam pe individualitati. Avem calitatea necesara de a juca international", a mai spus Marica. 

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies