Dennis Man dennis man capitan Parma Serie B Stranieri

Cuvinte superbe în Italia pentru căpitanul Man: "Bravo, Dennis, o meriți! Nu toată lumea se aștepta la atitudinea asta"

Dennis Man a fost integralist și a purtat în premieră banderola de căpitan la Parma, marți, în victoria de pe terenul celor de la Vicenza, scor 1-0, în runda cu numărul 30 din Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 23:53
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 23:54

Jurnaliștii italieni au pus decizia lui Giuseppe Iachini de a-i acorda banderola de căpitan lui Man pe seama experienței românului în cadrul clubului, în timp ce tehnicianul a vorbit despre o răsplată pentru modul în care fostul jucător al lui FCSB se antrenează săptămână de săptămână.

Dennis Man, apreciat în Italia după primul meci în calitate de căpitan al Parmei

Jurnaliștii italieni au avut cuvinte de laudă pentru Dennis Man imediat după meci, iar cei de la Parma Live chiar i-au dedicat un material special românului, în care vorbesc despre sacrificiile făcute de Man în ultima perioadă, dar și despre atitudinea surprinzătoare avută.

"În sfârșit, o mângâiere pentru Man. Decizia de a i se încredința banderola de căpitan a surprins puțin pe toată lumea, dar s-a dovedit, până la urmă, drept o răsplată potrivită pentru un băiat care a demonstrat. Să nu uităm că în prima parte a sezonului petrecea mai mult timp încălzind banca de rezerve decât să alerge în flanc, așa cum o face acum.

Și să nu uităm nici că în ianuarie am fost aproape să îl pierdem și pe el, așa cum s-a întâmplat cu Mihăilă. Acum își arată disponbilitatea față de antrenor și de colegii săi, joacă într-o poziția care nu este a lui și se sacrifică pentru binele Parmei, o atitudine la care nu toată lumea se aștepta. Bravo, Dennis, o meriți!", au scris jurnaliștii de la Parma Live.

Ce note a primit Dennis Man după ultimul meci

Cu banderola pe braț, Dennis Man a avut o evoluție apreciată în victoria Parmei, obținută după un gol marcat de Tutino, în minutul 32. Românul a fost notat cu 6 de Parma Today: "Cu banderola pare mai motivat. Mereu pe fază, se sacrifică foarte mult pentru faza defensivă și se retrage excelent".

Tuttomercatoweb i-a acordat nota 6,5 lui Dennis Man, a doua cea mai mare din echipă: "A primit banderola de căpitan pentru a-i fi răsplătită forma actuală. Treptat începe să iasă în evidență, iar Parma devine mai periculoasă. Foarte generos în efortul făcut, recuperază multe mingi și este faultat de mai multe ori, ajutându-și colegii să respire".

În urma acestei victorii, Parma ocupă locul 12, cu 38 de puncte în 30 de etape. Echipa lui Man are șanse mici pentru un loc în play-off-ul de promovare, distanța față de poziția 8 fiind acum de opt lungimi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!