Fotbal extern

Mihai Stoica a pus tunurile pe Leo Messi: ”Nu e un jucător de echipă. Eu cred că se apropie de final”

Mihai Stoica nu crede că Leo Messi mai este un fotbalist de valoare.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 23:44
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 23:47

Argentinianul a plecat de la FC Barcelona vara trecută și a semnat cu PSG. Nu s-a adaptat însă la echipa din Paris, iar toată lumea speră ca acesta să revină, din vară, pe Camp Nou, unde a scris istorie.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, crede că Messi nu mai este un jucător de echipă, deși la FC Barcelona era un adevărat lider al echipei.

"N-are nicio legătură Pocchettino cu Messi. Putea să fie oricine antrenor, nu putea să îl facă să alerge. Messi a demonstrat că el nu este un jucător de echipa! Elucidează un mister adică plecarea lui de la Barca. Nu putem totuşi să facem comparaţie cu Maradona, Maradona nu era atacant, Messi este atacant. Maradona era fenomenal.

Messi efectiv faptul că s-a dus să câştige bani la vârstă la care era miliardar spune tot. A ajuns, unde a ajuns, datorită Barcelonei, eu cred că Messi se apropie de final", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

În schimb, Mihai Stoica crede că portughezul Cristiano Ronaldo este încă unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lume, în ciuda vârstei sale.

"Făcea cineva de la Juventus ce a făcut Benzema la Real Madrid an de zile? Se sacrifica cineva pentru Cristiano? La Cristiano se poate discuta şi de problema antrenor la Manchester. Cred că Cristiano ar mai putea să evolueze la un anumit nivel dar trebuie să schimbe echipa", a mai spus MM Stoica. 

Modifică setările cookies