Liga 1

Au vandut la FCSB si anunta ca urmeaza iesirea din insolventa! Mediasul anunta un proiect de 1.000.000 euro cu fonduri europene

Gaz Metan va iesi din insolventa, anunta presedintele clubului, Ioan Marginean.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2019, 17:39
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2019, 17:44

Gaz Metan Medias va iesi in viitorul apropiat din procesul de reorganizare judiciara si isi va plati toate datoriile, a indicat joi, intr-o conferinta de presa, presedintele clubului din Liga I, Ioan Marginean.

Ioan Marginean a precizat ca au fost achitate salariile jucatorilor si urmeaza sa fie votata iesirea clubului din insolventa.

Pe de alta parte, oficialul gruparii ardelene a mentionat proiectul unei miniacademii.

"Suntem pe cale sa obtinem un proiect european de 1 milion de euro, sa construim o cladire in spatele parcarii clubului. S-au demarat deja formalitatile. Pentru obtinerea autorizatiei de constructie va trebui sa fim iesiti din reorganizare", a declarat Marginean. Potrivit acestuia, cladirea va insemna spatii de masa si cazare, dupa modelul scolii de fotbal a lui Gica Popescu.

"Am trait clipe groaznice", a comentat Marginean experienta prin care a trecut clubul.

Marginean: "Edi trebuie sa ramana! Daca pleaca el, ma las de fotbal"


Marginean a vorbit despre antrenorul Edward Iordanescu. "A venit aici in baza unui proiect pe care i l-am expus", a afirmat presedintele clubului. "Eu l-am adus pe Edi Iordanescu. In momentul cand pleaca Edi Iordanescu, plec si eu, cu toate realizarile mele la Medias", a adaugat el.

"Vreau sa-i propun un contract pe inca trei ani. Daca el pleaca, ma las de fotbal. E singurul om in care am investit sentimente", a spus Marginean.

"Zi si noapte incercam sa imbunatatim conditiile echipei pentru a face performanta", a punctat oficialul.

"Echipa a doua nu va continua fiindca nu avem jucatori", a precizat Marginean.

Gaz Metan este pe locul 2 in Play Out, cu 39 de puncte, urmand să joace joi pe teren propriu cu FC Voluntari.

Modifică setările cookies