Ionel Ganea Dinamo U Cluj - Dinamo Superliga

Atacul lui Ionel Ganea îndreptat spre un star de la Dinamo: "Cred că nu mai joacă nici la Liga 2, la cum s-a prezentat"

Dinamo are o misiune foarte complicată în returul barajului pentru menținere/promovare în Liga 1, după ce a pierdut prima manșă pe terenul Universității Cluj, scor 0-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 21:07
Data actualizarii: Marti 24 Mai 2022, 21:26

Sezonul dezastruos de Liga 1 a adus-o pe Dinamo în situația de a juca pentru prima oară la barajul de menținere/promovare în prima ligă, cu Universitatea Cluj. ”Câinii” au pierdut cu 2-0 la Cluj și sunt mai aproape ca niciodată de o retrogradare, prima din istoria de 74 de ani a clubului.

Sunt șanse foarte mari ca în ziua meciului să fie sold-out! Peluza Cătălin Hîldan a anunțat, prin intermediul paginii de Facebook, că mai sunt disponibile doar 2.000 de bilete din totalul de 15.000 de locuri de pe stadionul din ”Ștefan cel Mare”.

Ionel Ganea, atac îndreptat nume importante de la Dinamo

"Filip cred că nu mai joacă nici la Liga 2, la cum s-a prezentat. Torje, cât de cât s-a zbătut. M-a dezamăgit Morar, jucători cu experienţă, cu nume...", a declarat Ionel Ganea, la Orange Sport.

"Din punctul meu de vedere, e greu să mai întorci rezultatul. 2-0... Totul e posibil în fotbal, au mai fost echipe care au condus 2-0 şi au pierdut. Mai mult ca sigur va fi capăt de drum. S-au decizii proaste. Şi Zăvăleanu, şi Mureşan", a adăugat acesta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!