Gica Hagi Gigi Becali louis munteanu Superliga

VIDEO Atacantul pe care Gică Hagi i-l recomandă lui Gigi Becali: „Nu este altul ca el. A dat goluri, goluri, goluri!”

Farul Constanţa l-a împrumutat pe Louis Munteanu (20 de ani) de la gruparea italiană AC Fiorentina până la finalul sezonului 2022-2023.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 15:45
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 15:52

Hagi a dezvăluit că a făcut această mutare pentru a-l ajutat pe fotbalistul plecat de la Academia Gheorghe Hagi să-și relanseze cariera.

„A veni înapoi ca să-l ajutăm. Ne-a dat foarte mult nouă, a fost cu noi, i-am mulțumit și era momentul, acum, ca și noi să facem ceva foarte bun pentru el. S-a ivit această ocazie și am zis să-l ajutăm, să-i dăm minute, să-l ajutăm să reintre în circuit pentru toate loturile, pentru echipa națională”, a explicat Gică Hagi.

Hagi îl recomandă indirect pe Munteanu la FCSB

Hagi „îl trage de mânecă” pe Gigi Becali și îi arată cu degetul spre Louis Munteanu, despre care spune că este singurul număr nouă autentic de la naționalele de tineret. 

„În România se caută un atacant, nu? Parcă așa văd eu în ultimul timp. Se caută un atacant! Ia uitați-vă la lotul național dacă există altul? E doar Louis Munteanu, număr 9. Vorbesc doar de cei tineri, foarte tineri, nu de cei consacrați. 

Nu cred că există altul care are goluri, goluri, goluri și de toate”, a mai spus Hagi.

Născut la 16 iunie 2002, la Vaslui, Louis Munteanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi. El a debutat în Liga I în tricoul echipei FC Viitorul la 17 ani (27 octombrie 2019), într-o partidă cu Dinamo.

Atacantul este dublu campion de juniori U19 al României şi dublu câştigător al Cupei Italiei Primavera cu Fiorentina, pentru care a marcat 13 goluri în 40 de partide.

De asemenea, el evoluat până acum la toate echipele naţionale ale României, U16, U17, U18, U19, U20 şi U21.

Modifică setările cookies