fani fcsb Conference League FCSB FCSB - Viking Conference League

Suporterii de la Peluza Nord și-au anunțat prezența la meciul FCSB-Viking! Unde vor sta. Meciul este joi, ora 21:30, la PRO TV și VOYO

FCSB a fost sancționată de UEFA cu amenzi în valoare totală de peste 45.000 de euro și închiderea ambelor peluze la meciul cu Viking, după incidentele de la partida cu Dunajska Streda.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 13:50
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 13:55

În consecință, galeria „roș-albaștrilor”, care obișnuia să stea până acum în peluză se va muta în tribune.

„Peluza Nord Steaua” a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că va ocupa locurile de la tribuna II, inelele doi și trei.

„Joi vom sta la Tribuna II, inelele doi și trei! Vă așteptăm alături de noi, pe stadion, să încurajăm echipa! Turul european al stadionului continuă... Sperăm să se oprească aici și să revenim toți unde ne este locul, în peluză”, a fost mesajul postat de cei de la Peluza Nord pe contul de Facebook.

FCSB și Viking se întâlnesc, joi, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în prima manșă a playoff-ului Conference League. Partida va fi în direct pe PRO TV și VOYO. Cele mai frumoase faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

MM Stoica face haz de necaz după sancțiunea primită de la UEFA

MM Stoica și-a permis să glumească pe marginea suspendării pe care FCSB a primit-o de la UEFA, susținând într-un mesaj postat pe rețelele de socializare că suporterii „roș-albaștri” ar trebui să se „consoleze” cu ideea că tot atâția vor putea fi pe stadion și la meciurile pe care echipa le va disputa pe Ghencea într-un viitor incert.

„Să aveți telefoanele încărcate chiar dacă vom fi doar 30.000!

Consolați-vă cu ideea că tot atâția vom fi și când vom juca primul meci în Ghencea…”, a spus Mihai Stoica pe contul personal de Facebook.

Modifică setările cookies