ATAC dur pentru Dinamo! "Numirea lui Stoican e aberanta! Nu poti lua pe cineva din gradina de ZARZAVAT sa-l pui la prima echipa!" Detalii:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 17:09

	ATAC dur pentru Dinamo! "Numirea lui Stoican e aberanta! Nu poti lua pe cineva din gradina de ZARZAVAT sa-l pui la prima echipa!" Detalii:

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Dinamo a facut o mutare pe banca tehnica, o mutare cu rolul de a genera un soc la echipa. Clubul nu da salarii mari, nu are inca pretentii de titlu, iar sefii au anuntat reconstructia.

Pana atunci, demiterea lui Multescu si numirea lui Stoican in functia de antrenor principal au starnit controverse:

"Se doreste o reconstructie in limita bugetara. Dar reconstructia se face cu un antrenor cu experienta, nu cu juniori. Numirea lui Stoican e aberanta. Nimeni nu poate lua pe cineva din gradina cu zarzavat si sa-l puna la prima echipa. Nu sunt partizanul lui Multescu, dar era un tehnician cu personalitate si avea ochi la jucatori, vedea cine poate si cine nu.

Nu greseste prea mult, unii jucatori au valoare de primele 3 locuri, dar doar unii. Cand ai 3-4 jucatori buni si restul asa si asa, este foarte greu sa faci ceva. Apararea nu e rea, la mijloc, hai sa zic 5 jucatori buni in total. Balgradean, Grigore, Luchin foarte buni, Rus si Matei sunt buni", a spus Vladimir Cohn, fost actionar la Dinamo, pentru Sport.ro.

Primul test pentru Flavius Stoican este in DIRECT la Sport.ro, astazi, de la ora 20.30, cu Sanatatea Cluj, in Cupa Romaniei.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Platoul Bucegi, parc protejat de lege, riscă să se transforme într-un mare şantier, cu acordul autorităților
BRAT