Atac dur la adresa lui Ovidiu Burcă: ”I-auzi, domnule, păi și cine le plătește facturile?”

Ovidiu Burca Dinamo Florin Raducioiu Superliga Ovidiu Burcă
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 11:23
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 11:23

Ovidiu Burcă (42 de ani) a atras multe critici după conferința de presă în care și-a certat jucătorii.

Antrenorul lui Dinamo s-a arătat dezamăgit de atitudinea elevilor săi, care au ales să protesteze din cauza restanțelor salariale. 

Florin Răducioiu, fost oficial al ”câinilor” în sezonul precedent, a analizat discursul lui Burcă, pe care l-a criticat în termeni duri pentru ieșirea sa de la conferința de presă.

Răducioiu: ”I-auzi, domnule, păi și cine le plătește facturile?”

„El nu a spus că are o echipă fantastică, că are un grup unit, a reuşit să-i unească şi să-i ducă pe drumul bun şi că a empatizat cu ei? Păi, dintr-odată aşa te schimbi şi îi desfiinţezi pe băieţi când îşi cer nişte drepturi normale, tipice unui angajat. Au familii, prietene, iar ajungem la asemenea probleme… Burcă se comentează singur, eşti practic incoerent cu ceea ce spui şi ce faci. I-auzi, domnule, păi şi cine le plăteşte facturile? Cine îi plăteşte, părinţii?

Nu sunt jucători profesionişti? Atunci, lasă-mă să mă duc să lucrez ca avocat sau să devin un brutar, cofetar şi vin la Dinamo să joc numai duminica. Devin amator, cum să spui asemenea prostie, până acum totul era perfect. Totul era bine, suntem pe drumul bun, încercăm să ne batem la play-off, cum poţi să spui asemenea lucruri?”, a spus Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

Ovidiu Burcă a preluat Dinamo în vară, după ce clubul a retrogradat în Liga 2. După un început modest de sezon, ”câinii” speră la play-off-ul care i-ar putea aduce în lupta pentru revenirea în primul eșalon.

VIDEO - Conferința de presă a lui Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!