"Astazi sau maine se rezolva!" Omrani PLEACA de la CFR Cluj pentru o suma uriasa! Unde va juca
Marti 10 Iulie 2018, 16:47

"Astazi sau maine se rezolva!" Omrani PLEACA de la CFR Cluj pentru o suma uriasa! Unde va juca

Desi a semnat zilele trecute un nou contract cu CFR Cluj, Billel Omrani va fi vandut.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Billel Omrani pleaca de la CFR Cluj! Dorit si de FCSB, insa doar daca devenea liber de contract, Omrani a decis sa semneze un nou contract cu CFR Cluj pentru a putea fi vandut pe o suma importanta. Echipa la care va ajunge francezul de 25 de ani este formatia lui Dan Petrescu, cei care au oferit 2.5 milioane de euro.

”Guizhou Hengfeng a facut deja o oferta care este destul de aproape de ceea ce vrea clubul pentru atacant. Pretentiile noastre sunt transmise in China si sunt de 3 milioane de euro, probabil astazi sau maine lucrurile vor fi rezolvate. Noi vrem sa ramana, insa nu putem refuza o asemenea suma” spun cei de la CFR Cluj, conform Prosport.

CFR Cluj cauta inlocuitor pentru Omrani in conditiile in care a ramas in atac doar cu George Tucudean iar acesta a suferit o accidentare.De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"