INCREDIBIL | Omrani a crezut ca semneaza pentru chirie! Dezvaluiri incendiare facute de Becali: "Nea Gigi, e adevarat ca nu stie ce a semnat!"
Duminica 08 Iulie 2018, 20:18

INCREDIBIL | Omrani a crezut ca semneaza pentru chirie! Dezvaluiri incendiare facute de Becali: "Nea Gigi, e adevarat ca nu stie ce a semnat!"

Gigi Becali nu regreta ca l-a pierdut pe Omrani. Atacantul a semnat un nou contract cu CFR Cluj.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Gigi Becali spune ca intentia declarata de a-l transfera pe Omrani nu a fost altceva decat un mod de a pune presiune pe oficialii campioanei. Becali sustine ca a discutat cu Bogdan Mara, iar acesta i-a marturisit ca Omrani a crezut ca semneaza pentru chirie atunci cand si-a pus semnatura pe vechiul contract.

"Am ajutat un om ca sa se apere de o mizerie, am fost o unealta pentru indreptarea unui lucru rau. Acum doua zile am discutat cu Mara si am zis ca le dau 100.000 ca sa terminam balciul, ca daca se da decizia miercuri, atunci se autosesizeaza procurorul si apar probleme. El a spus asa: 'Nea Gigi, e adevarat ca nu stie ce a semnat. E semnatura lui, dar i-am spus ca el semnează pentru chirie'. Tot semnatura falsa e, daca il pacalesti", a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.VIDEO PROTVPLUS.RO